Keiharde gipspleister verkleint de kans op deuken, krassen en beschadigingen in stucwerk

 

Daarmee wordt de kans op deuken, krassen en beschadigingen in het stucwerk aanzienlijk verkleind. Zeker in woonhuizen en publieke ruimtes waar veel ‘verkeer’ is blijkt MP 75 Diamant van Knauf een effectieve toepassing. De mooi gestukadoorde wanden blijven, ook jaren na oplevering, glad en strak. Deze gipspleister combineert een esthetisch hoogwaardig resultaat met de hardheid van een cementgebonden pleister. Een schitterend pleisterproduct voor architecten die niet van concessies houden. Speciaal ontwikkeld voor projecten waarbij extra eisen gesteld worden aan de duurzaamheid van het ontwerp.

 

lees meer...

E-Stop helpt schade beperken aan stucwerk rond aansluitdoos

 

Een zelfklevende ring met schroefgaten helpt schade aan stucwerk rond elektrapunten te voorkomen.

 

Ron Roest van E-Stop uit Hoofddorp biedt zijn gelijknamige stucring aan in uiteenlopende uitvoeringen. Eén van de uitvoeringen wordt over de aansluitdoos op de gipsplaat geplakt. De ring heeft ook schroefgaten zodat die ook op de aansluitdoos kan worden geschroefd. De stukadoor werkt de gipsplaat af waarna de elektromonteur bijvoorbeeld stopcontacten en schakelaars boven een perfect rond gat kan monteren.

 

lees meer...

Gespoten minerale isolatie is de toekomst

 

Isoleren; we moeten er aan geloven, onze panden moeten zo energieneutraal mogelijk worden. Kalk isolatie stuc Kalk als drager, met lichtgewicht isolerende vulstoffen: Aerogel (voor heel hoge isolatie waardes) of Perliet. Gezond isoleren Zorg dat je isolatie niet je vijand wordt of dat je hier niet ziek van wordt. Met gezonde isolatie – lees volledig […]

Gespoten minerale isolatie is de toekomst

 

Kalk isolatie stuc

Kalk als drager, met lichtgewicht isolerende vulstoffen: Aerogel (voor heel hoge isolatie waardes) of Perliet.

 

lees meer...

Van Galen Tegel- en Stucbedrijf, Ambachtstraat 1A, 3417 EX Montfoort, T: 06-22786769, E: info@tegelstuc.nl

 

 Algemene Voorwaarden:

ALGEMENE VOORWAARDEN.PDF